.

Naistoimikunta

Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry                                               JÄSENKIRJE 1/2019

Naistoimikunta

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE NAISTOIMIKUNNAN JÄSENILLE!

KEVÄTKOKOUS JA JOHTOKUNNAN KOKOUS 2/2019

Naistoimikunnan kevätkokous pidetään maanantaina 15. päivä huhtikuuta klo 17:00 Kariston Nesteen huoltoasemalla, Kauppiaankatu 1. Välittömästi kevätkokouksen jälkeen pidetään johtokunnan kokous 2/2019. Sitovat ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi perjantaihin 12. päivä huhtikuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com

OLE AKTIIVINEN JA TULE VAIKUTTAMAAN SEKÄ SUUNNITTELEMAAN NAISTOIMIKUNNAN TOIMINTAA VUODELLE 2019!

________________________________________________________________________________

 

POKKA PITÄÄ

Naistoimikunta järjestää ensi kesänä sekä naisille että miehille + ystäville teatteriretken Heinolan rantapuiston kesäteatteriin. Retken ajankohta on sunnuntaina16. päivä kesäkuuta 2019 (ensi-ilta 13.6.2019). Lipun hinta on naistoimikunnan jäseneltä/puolisolta ja miesten jäseneltä/puolisolta 40€/henkilö. Ystäviltä lipun hinta on 45 €/henkilö. Lipun hintaan sisältyy linja-autokyyti ja tarjoilu linja-autossa. Teatteriretkelle mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Liput jaetaan linja-autossa matkalla teatteriin. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello14.00. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 5. maaliskuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110 tai Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com tai kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen teatteriretkestä Maililta tai Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 perjantaihin 8.maaliskuuta mennessä. Viesti kohtaan merkitse POKKA PITÄÄ ja lähtijöiden nimet.

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita, sillä kotimatkalla järjestämme arpajaiset.

Mikäli joudut perumaan teatteriretken, niin huolehdithan itse tilallesi toisen henkilön, sillä emme palauta maksettuja lippuja.

Olethan paikalla hyvissä ajoin!

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN KESÄTEATTERIRETKELLE 16.6.2019!


Kesällä 2019 Heinolan kesäteatterin valloittaa upea, arvonsa tunteva rouva Hyacinth Bucket – roolissa ihastuttava Jaana Saarinen!

Hyacinth Bucket (lausutaan bukee) saapuu taas pyörremyrskynä lähimmäistensä elämään. Nyt naapurin Emmet ohjaa näytelmää, eikä Hyacinth tietenkään voi pysyä poissa. Samaan aikaan pitäisi tehdä vaikutus hyväntekeväisyysjärjestön organisaattoriin, joka saattaisi nimittää Hyacinthin rahastosäätiön jäseneksi. Mutta niin Hyacinthin oma ylpeys kuin hänen vähemmän edustavat sukulaisensakin varmistavat, että päivästä tulee täysi kaaos. Julkisivu pidetään silti kunnossa viimeiseen saakka.

Jaakko Saariluoman ohjauksessa suosittu tv-sarja siirtyy näyttämölle ja tulokset ovat vähintäänkin yhtä hulvattomat. Riemukas komedia tarjoaa mahtavan pääroolin, hykerryttäviä tilanteita ja nasevaa sanailua.

                                                               
    


Vuosi 2019 on naistoimikunnan kolmaskymmenes ensimmäinen toimintavuosi (17.11.1988).Toimikunnassa on tällä hetkellä noin 30 jäsentä. Naistoimikunta järjestää vapaata harrastustoimintaa jäsenilleen mm. ostos- ja teatterimatkoja, kevät- ja syysretkiä, yritysvierailuja, kauneudenhoito- ja kukkasidontailtoja.


VUODEN 2019 JÄSENMAKSU

Syyskokouksessa 30.10.2017 päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksuksi 20 €/jäsen. Jäsenmaksu on saman suuruinen vuodelle 2019. Jäsenmaksu maksetaan Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71. Jäsenmaksu tulee maksaa torstaihin 15. helmikuuta mennessä.


SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Ilmoitathan mahdollisen sähköpostiosoitteesi Mailille, jos sai tämän jäsenkirjeen postitse. Toki myös kirjeposti on mahdollinen, mutta sähköposti olisi ensisijainen kustannussyistä ja informaation parantamiseksi tulevaisuudessa. Kiitos ilmoituksestasi!


NIMEN-, OSOITTEEN- TAI SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN MUUTOKSET     

Mikäli naistoimikunnan rekisterissä on vanhentunut nimi- tai osoitetietosi tai sähköpostiosoitetietosi niin, ilmoitathan uudet yhteystietosi Mailille.


ARPAJAISVOITOT

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita! Niitä voit toimittaa Kristiinalle tai Mailille


MITÄ TOIVOT NAISTOIMIKUNNALTA 2019

 

Yhdistyksellämme on erittäin aktiivinen naistoimikunta. Vuoden 2019 toiminnan tehostamiseksi toivomme Teiltä kaikilta ehdotuksia ja ajatuksia toimintaan liittyen. Voit ilmoittaa ideasi sähköpostilla uotila.tuominen@gmail.com tai kertoa asiastasi kuukausikokouksessa.

Kaikki ideat ovat tervetulleita. Näin saamme parhaiten tehostettua yhteistä toimintaa.


Tule mukaan naistoimikunnan toimintaan.


Tulostettava hakemus


Postita liittymiskaavake osoitteeseen:

LATY ry:n naistoimikunta

Maili Uotila-Tuominen

Aleksanterinkatu 2 B 35

15110 LAHTI


Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €/jäsen.

____________________________________________________

 

JOHTOKUNTA JA TILIN- JA TOIMINNANTARKASTAJAT 2019

 

puheenjohtaja                  Maili Uotila-Tuominen 

varapuheenjohtaja           Sirkka-Liisa Kaukanen

sihteeri                              Helena Palo

rahastonhoitaja                 Kristiina Myllys

varajäsenet                       Sirkka Liimatainen

                                         Hilkka Lehtinen

tilin- ja toiminnan-            Kirsti Soikkeli

tarkastajat                          Seija Malinen

 

varatilin- ja toiminnan-    Heli Markkanen

tarkastajat                         Kaisu Meriranta